Annons

Levin ersätter Green som VD för GC Gruppen

I augusti fyller GC Gruppens grundare Göran Green 60 år och fram till igår var han även företagets VD. Nu har dock elinstallatören och tidigare vice VD:n David Levin tagit över rodret.
– Det känns som rätt tidpunkt nu att lämna över VD-posten, säger Göran Green.
– Själv kommer jag framöver, efter min 60-årsdag i augusti, i rollen som ägare, att koncentrera mig på att utveckla vår verksamhet utan att också hålla i det operativa ansvaret.

David Levin är väl medveten om vad det nya jobbet innebär.
– Våra uppdragsgivare har förtroende för oss som samarbetspartner med vår kompletta styrka inom projektering, kalkylering, installation och projektledning av egen utbildad personal. Det innebär att vi har kontroll över hela processen i våra olika uppdrag, säger David Levin, som jobbat elva år i företaget med projektering och kundrelationer men även aktivt deltagit som vice VD och styrelsemedlem.

Annons
 

Att det nu är en som jobbat i företaget länge som tar över VD-rollen är en stor fördel tror Göran Green.
– Det känns också tryggt, både för anställda och kunder, när företaget internt rekryterar David Levin, erfaren projektör och vice vd, som ny vd för vår framtida organisation. Med vd-bytet skall vi befästa och stärka vår ledande position som elinstallatör i Skåne.

Göran Green kommer dock att fortsätta som ordförande i företagsnätverket Företagsarenan.
– Dessutom kan jag som ordförande i företagsnätverket Företagsarenan även lägga mer tid på att lyfta andra företag i Landskrona.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser