Annons

Samuel Aziz lånas ut

Det scoutade nyförvärvet från Höganäs, Samuel Aziz, lånas ut till Superettanlaget Syrianska.
Samuel Aziz som var tänkt som en målskytt i Landskrona BoIS har haft en tung inledning på säsongen och uteblivna mål har gjort att han bänkats. Detta till trots får han nu chansen högre upp i seriesystemet. Utlåningen gäller för resten av säsongen.
–  Samuel Aziz inledde säsongen ganska bra men har efterhand haft svårt att ta en ordinarie plats samtidigt som våra egna unga har flyttat fram sina positioner, säger BoIS klubbchef Patrik Johansson till föreningens hemsida.

–  Därför kan detta bli gynnsamt för både oss och för Samuel med att han under hösten får spela med Syrianska. Vi önskar honom  lycka till under hösten, avslutar Patrik Johansson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser