Annons

Fotoutställning i Containern

Det låter mer dramatiskt än det är. Containern kallas den mötesplats vid skateparken Lagunen och Halvmånen som skapats av och för ungdomar i sommar. Det är på torsdag mellan klockan n16 och 18 som Evelina Andersson Ericsdotter har vernissage för sin fotoutställning.
– Den visar bilder på Landskrona och kreativa ungdomar som jag har träffat. Jag är själv uppväxt i Landskrona och tycker det är en underbar stad och vill ge staden en mer positiv bild, säger hon och berättar om var hon fick idén.
– Det var när jag bodde i Chicago under nio månader och blev inspirerad av staden och hur sociala medier samlade fotografer i staden. Därför kommer formatet på bilderna vara kvadratiska, liknande de på Instagram.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser