Annons

Ny turistbyrå på Kasernplan

Tanken var att en sommarrestaurang skulle uppföras på Kasernplan i år men så blev inte fallet. Nu har kommunen istället öppnat en tillfällig turistinformation på platsen.

Förra årets succé med sommaröppen turistinformation i stadskärnan upprepas fast i ny tappning. Med utökade öppettider och en arkitektritad kolonistuga på Kasernplan hoppas staden välkomna ännu fler besökare till Landskrona.
– Det kommer en hel del hit och frågar om allt möjligt, säger Sofia Björk som sommarjobbar på den tillfälliga turistinformationen.
– De flesta frågar vad som finns att se och var man kan äta gott, säger hon och ler.
Under Landskronakarnevalen i juli och Fotofestivalen i augusti kommer stugan dessutom att användas som informationsplats för besökare till dessa evenemang.

Annons
 

Turistinformationen på Kasernplan är öppen för besökare måndag till lördag, den 22 juni till den 30 augusti. Söndagar hänvisas dock besökare till turistbyrån på Skeppsbron som har öppet sju dagar i veckan.
– Vi kan bistå i att tipsa om sevärdheter, aktiviteter, badmöjligheter, evenemang, utställningar, logialternativ och restauranger. I Landskrona finns det ju verkligen något för alla, säger Sara Ströberg, turistkoordinator på Tillväxt och näringslivsavdelningen, Landskrona stad.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser