Annons

Royal Ruckus lirar på The Tivoli

Normalt skriver vi inte om arrangemang utanför Landskronas gränser. Undantag gör vi dock ibland då folk från stan uppträder på ”bortaplan”. Ett sådant tillfälle är torsdagen den 2 juli. Då blir det nämligen Thursday Circus på The Tivoli/Cirkus i Helsingborg och på scenen blir det mycket med anknytning till Landskrona. Bland annat spelar Royal Ruckus som gjorde en bejublad spelning på Sweden Rock nyligen.

Dessutom spelar Kopojkarna med Jonas Stoltz bakom orgeln. Bandet kompar då Ebbot Lundberg, som för övrigt kan beskådas på allsången i Slottsparken i Landskrona kvällen innan. Med som så kallad ”special guest” i Helsingborg är bland andra sångerskan Ingrid Savbrant som tidigare bott i Landskrona.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser