Annons

BoIS testar nytt

I dagarna gästas BoIS av tre spelare som klubben vill titta närmare på. Det är två anfallsspelare, Admir Aganovic och Konstatinos Beglektsis samt mittfältaren Dale Hopson som hoppas på kontrakt. För den förstnämnde ser det ljust ut medan BoIS tränare Zvezdan Milosevic vill se mer av de två andra innan han beslutar sig. Mycket lutar dock åt att de inte får något kontrakt.

Konstatinos Beglektsis och Dale Hopson är två spelare som är i Landskrona i dagarna för att träna med BoIS. Tanken är att de eventuellt ska förstärka truppen inför höstsäsongen. BoIS tränare Zvezdan Milosevic låter dock tveksam när Landskrona Direkt talar med honom.
– De kommer att köra några träningar till och jag vill avvakta med besked till dess. Men tanken var att de skulle kunna förstärka truppen och ta en plats i startelvan. Men så är det inte. Jag tror dock att de har potential att bli bra längre fram, säger tränaren.

Annons
 

Beträffande Admir Aganovic, som närmast kommer från Assyriska, så är läget ett annat.
– Han provtränar inte i den meningen. Honom känner vi väl till och vi vet vad han kan. Han är här för att presentera sig och vi vill båda känna lite på varandra.

Admir Aganovic är idag 28 år och spelade för Syrianska i allsvenskan 2012. Året efter gick han till Assyriska och blev lagets bästa målskytt 2013 med sina 14 mål.

Konstatinos Beglektsis är 20 år och kommer från Grekland. Anfallsspelaren kommer närmast från AO Mandraikos och spelade i Greklands U 18-landslag för två år sedan.

Dale Hopson är en 22-årig engelsk mittfältare som kom till Sverige i våras och har spelat i division 3-klubben Ytterhogdals IK. I sitt hemland har han representerat Huddersfield Town, Darlington och Whitby Town.

Att Marko Mugosa kommer att lämna BoIS i sommar har vi skrivit om tidigare. Nu återstår det att se om någon i trion Muamet Asanovski, Igor Arsenijevic eller Darko Lukanovic kommer att sluta under sommaren.
– Vi har tre matcher innan uppehållet och innan det tar vi inga beslut, avslutar Zvezdan Milosevic.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser