Annons

Flera nyheter på Borstahusdagen

Lördagen den 27 juni är det dags att fira Borstahusdagen. Förra årets populära matduell ”Kockarnas Kamp” är tillbaka och så är även ålen-i-tunnan, rullebörstävlingen, funballz, loppmarknad och ponnyridning.
Samtidigt utlovas även en del nyheter. Bland annat ges möjlighet att gå ombord på en fiskebåt för att lära sig mer om hur det går till i dagens fiske. Dessutom kommer man att kunna prova på både kanot och segling.

Allt startar klockan 12.00. Restaurangerna och butikerna håller sina vanliga öppettider och bjuder på livemusik och specialkomponerade menyer.
På Pumphuset visas utställningen ”Deras värld var Borstahusen” och i konsthallen ställer Lisa Burenius ut.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser