Annons

Härlig avslutning på lyckad gymnastiksäsong

Söndagen den 7:e juni var det uppvisning av Landskrona Kvinnliga GF Landskrona idrottshall. Uppvisningen var indelad i två delar. En del där alla föreningens olika mästarinnor, skånska såväl som svensk, inklusive silvermedaljörer visade upp sig. Och en showdel, där det bjöds på en kavalkad av melodifestivalbidrag genom åren.

I första delen fick vi se Miranda Aarstad och Milena Kovalenko, PVU guld och silvermedaljörer. Sanna Agic, Miniormästarinna i Skåne, Meja Engdahl-Petersson, Ungdomsmästarinna i Skåne, Olivia Kristensson-Nilsson, Seniormästarinna i Skåne, Emma Lindahl & Erika Gustafsson, Duo – mästarinnor i Skåne, Doruntina Goxhuli och Wilma Mårtensson Duo – silvermedaljörer i Sverige samt Josefine Olsson, seniormästarinna i Sverige.

Annons
 

I första delen fick även publiken stifta bekantskap med den blivande juniortruppen som visade sitt alldeles nya kägelprogram. Dessutom blev Josefine Olsson hyllad med sång och en liten present från LKGF för sitt SM-guld.

Första delen avslutades med “Hopp för Julia” då föreningens gymnaster hoppade rep under en minut till förmån för Barncancerfonden. Just i skrivandets stund finns det cirka 80 000 kronor på fondens konto.

Andra delen av uppvisningen bjöd på egenkomponerade program med skiftande låtar från melodifestivalen genom åren.
– Exempelvis visade Josefine och Olivia ett program till “Digi-loo Digi-lej, alla tittar på mej när jag går i mina gyllene skor” medan Emma, Erika och Doruntina dansade till “Euphoria”. Meja och Wilma visade upp en egenkomponerad dans till “Stay the night” och de lite yngre gymnasterna hade valt låtar från det senaste årets tävling. Hela showen avslutades med ett överraskningsnummer, då truppen från JNM i Halmstad 2012 vandrade in på golvet och körde sitt tunnbandsprogram till “Popular”, säger Jenny Engdahl för LKGF.

En härlig avslutning på en mycket lyckad säsong för Landskrona Kv. GF. Dagen avslutades med grillning och bad av dem som vågade i Lill Olas sköna omgivning.


Sanna Agic & Emma Jönsson med tunnband.
Foto: Privat


JNM trupp från Halmstad.
Foto: Privat


Doruntina i action till “Euforia”.
Foto: Privat

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser