Annons

Massor av bad i sommar

Skolbarnen har gått på ett välbehövligt sommarlov och nu väntar ett par månader med härliga bad om vädret tillåter. Det är dock inte bara i havet man kan bada. I Landskrona finns det bad för alla önskemål. Förutom Citadellbadet och Härslövsbadet så håller Karlslundsbadet öppet med sitt inomhusbad med uteplats och utomhuspool.

Karlslundsbadet har öppet under större delen av sommaren och 2 juni – 2 augusti är det sommaröppettider som gäller. Det är stängt som vanligt på måndagar men tisdag – söndag är badet öppet kl. 10.00-17.00. Dock håller de stängt på midsommarafton. Den 3-23 augusti har badet helt stängt för underhåll och service.

Annons
 

Under sommaren vistas många barn och vuxna i vattnet eller är ute och åker båt. Många kan simma med det är inget garanti för att man inte hamnar i en drunkningssituation. Och många vet inte hur man agerar i en nödsituation. Kunskap i bad- och båtvett är en säkerhet och trygghet.
– I sommar har vi därför en tävling på Karlslundsbadet, säger platschef Kerstin Garpvall.
– Våra besökare kan testa sina kunskaper i just bad- och båtvett. De svarar på ett antal frågor när de är klara med sitt badbesök och lämnar in svaren i kassan. Då har det möjlighet att vinna entrébiljetter för hela familjen på Karlslundsbadet. Flest rätt och sedan bästa slogan som handlar om bad- och båtvett vinner, avslutar Kerstin.

Då Karlslundsbadet stänger tidigare än vanlig under sommaren är det inga vuxenkvällar på onsdagar under denna period. Under sommaren gäller inte heller röd avgång.

Citadellbadet har öppet hela veckan mellan klockan 10 och 17 fram till den 30 augusti. Det är dock stängt på midsommarafton och midsommardag samt den 26 – 28 juni och den 22 augusti.
Motionssim (över 18 år) är på måndag – fredag 06.30 – 08.00 och 17.00 – 18.30 samt lördag och söndag 08.00 – 09.30.

På Härslövsbadet har man öppet klockan 10-17 varje dag förutom midsommarafton och midsommardag då det är stängt. Motionssim (över 18 år) är måndag till fredag klockan 08.30 till 10.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser