Annons

Drop-in vigsel på karnevalen

Tidigare år har det bjudits på högkvalitativa tongångar i Sofia Albertina kyrka på karnevalen. I år blir det dock inget sådant. Istället satsar Landskrona församling på pilgrimsvandrig och drop-in vigsel samt en konsert med Landskronatjejen Kim Bergkvist.
– Drop-in vigseln tror vi kan bli riktigt bra. Det var ju en hit förra året, säger Carina Brink, präst i Landskrona församling.

– Eftersom det så sent blev beslutat om en karneval, i kombination med att det inte var någon förra året, finns ingen budget för karnevalsmedverkan från vår sida. Budgeten var redan tagen när beskedet kom att det skulle bli en karneval, säger Carina Brink och fortsätter.
– Därför har vi en mycket modest karnevalsmedverkan med pilgrimsvandring på torsdagen, drop-in vigsel på fredagen och en konsert med Kim Bergkvist i Sofia på lördagen, säger hon.

Annons
 

Torsdagens pilgrimsvandring sker i tystnad längs havet och avslutas med andakt i Sofia Albertina kyrka. Starten äger rum i Borstahusens kapell klockan 17.

På fredagen är det Drop-in-vigsel i Sofia Albertina kyrka klockan 11-17. Alla par hälsas välkomna till en minnesvärd och annorlunda vigsel. Ni behöver bara ta med varandra, era id-handlingar och en giltig hindersprövning från Skatteverket.

Lördagens konsert börjar klockan 21.00. Det är Kim Bergkvist som bjuder på en härlig och stämningsfull resa genom musikalhistorien i Sofia Albertina kyrka.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser