Annons

Årets första poäng för BoIS på IP

Inför 1 494 åskådare tog BoIS årets första poäng på hemmaplan. Matchen slutade 0-0 och för motståndet stod Norrby. Närmast ett segermål var BoIS som bland annat hade två träffar i virket i andra halvlek. Bäst i BoIS var Rasmus Alm.

BoIS oförmåga att göra mål på hemmaplan fortsätter. Ett mål på fem matcher på IP (senast mot TFF) är förmodligen rekord. Det ska dock sägas att det idag, mot Norrby var mycket nära flera gånger. Men smet inte bollen utanför så stod Norrbys målvakt Mergim Krasniqi ivägen.

Annons
 

I första halvlek började dock gästerna bäst. Tekniskt och snabbt passningsspel i kombination med längre inspel gjorde det svårt för BoIS trebackslinje. Men Jonas Sandqvist visade sig på styva linan och räddade BoIS. Bland anat gjorde han en fantomräddning i den femte minuten då en Norrbyspelare var helt ren. I slutet av halvleken mattades dock Norrbys spelglädje och BoIS tog över.

I andra halvlek var det BoIS för hela slanten och bäst var Rasmus Alm på högerkanten. Laget radade upp chanser. Bland annat hade Daniel Jarl ett par riktigt vassa nickar som dock räddades, den ena gången på mållinjen och den andra genom att Mergim Krasniqi fick fingertopparna på bollen som sedan träffade stolpe ut. Dessför innan hade Andrew Stadler ett skott som träffade virket. Andra som hade mycket bra lägen var Igor Arsenijevic och Rasmus Alm.
– Det var en gedigen laginsats men Rasmus stack ut och gjorde en mycket bra match, berömmer tränare Zvezdan Milosevic.
– Även Mikael Dahlgren var bra på mittfältet men jag måste ge en eloge till hela laget. Tråkigt bara att vi inte kunde få in bollen.

Nästa match spelas på torsdag klockan 19.00 då BoIS möter Lunds BK på bortaplan.


Det var full fart framåt hela andra halvlek när BoIS tog emot Norrby på IP. Något mål blev det dock inte.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser