Annons

Tionde raka för Glumslövs FF

Glumslövs FF går från klarhet till klarhet i division 5 västra. I helgen tog herrarnas a-lag sin tionde raka seger då man slog Asmundtorp med 3-2. Segern innebär att laget nu har hela 30 poäng, 11 före tvåan Fortuna.

Matchen blev, precis som väntat, en tuff historia där Asmundtorp, tvåa i serien inför matchen, tog ledningen efter 25 minuter när en frispark lyfts in i Glumslövs straffområde och en Asmundtorpsspelare får pannan på bollen.
Glumslöv lyckas dock vända på steken genom att först kvittera genom Kalle Willstrand som löper sig fri och kyligt lobbar in 1-1 och sedan även ta ledningen genom en riktig rökare från Filip Hansson, 2-1 till Glumslöv i paus.

Annons
 

Andra halvlek är bättre från Glumslövs sida men Asmundtorp är fortsatt farliga på sina fasta situationer. I den 85:e minuten väggar sig Glumslöv vackert förbi Asmundtorps försvar och Kalle Willstrand serverar Magnus Kjellsson öppet mål och 3-1 till Glumslöv är ett faktum.
Därefter trycker Asmundtorp på med allt de har och får också in ett reduceringsmål, återigen på en fast situation, där Glumslöv inte är tillräckligt skärpta. Faktum är att man också har ett 3-3 mål inne i absolut sista sekunden men det vinkas av för offside.
– Det var en skön seger, säger spelande tränare Marcus Hansson och förklarar framgångarna.
– Det beror mycket på stämningen i truppen. Lagandan. Det är inte många matcher vi spelat med samma lag men ändå lyckas vi prestera. Där ligger mycket av vår styrka.

På fredag väntar ännu en tuff batalj då Snogeröd står för motståndet på bortaplan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser