Annons

Teddybears till karnevalen

Håll i hatten. Nu är det klart. En av Sveriges mest betydelsefulla, internationellt erkända och originella grupper kommer till Landskronakarnevalen. Redaktions val i alla enkäter om vi ska vara ärliga, den svenska succégruppen Teddybears- DJ-SET, avslutar hela festen vid midnatt, lördagen den 25 juli.
 
Även arrangörerna är tagna över bokningen med bandet som med sina karaktäristiska teddybjörnshuvuden ligger bakom låtar som ”Cobrastyle”, ”Get mama a house” och vårens hit ”What´s Your Problem”.
– Det känns helt fantastiskt och nästan lite overkligt att vi lyckades få igenom en bokning som denna, säger Dennis Westerberg, en av de tre Karnevalsgeneralerna.

Teddybears- DJ-SET bestående av Jocke Åhlund, Klas Åhlund och Patrik Arve, har Sveriges mest imponerande CV. De har bland andra arbetat med Iggy Pop, Cee-Lo, och Robyn. De har remixat Marilyn Manson och Daft Punk, och som låtskrivare och producent åt andra, har Klas Åhlund arbetat med Britney Spears, Katy Perry, Madonna, och Snoop Dogg.
– Teddybears har uppträtt på David Letterman TV-show och deras musik har hörts i tv-serier som Entourage och Breaking Bad. Snubbarna har spelat på Coachella, Roskilde och vid Niagarafallen, och helt oväntat, satt upp en musikalisk specialföreställning på Dramaten. Ryktet säger att det krockat bilar med Iggy Pop på Manhattan under en videoinspelning, berättar Dennis Westerberg.

Annons
 

När Teddybears- DJ-SET nu kommer till Landskrona, bör besökarna känna till att gruppen har två amerikanska Grammynomineringar i bagaget, samt nio vunna svenska Grammisar. Arrangörerna uppmanar alla fans att komma i tid. Teaterparken riskerar nämligen att fyllas, tidigt på lördagseftermiddagen.

Artister, som också är helt klara för Landskronakarnevalen är Hasse Andersson, Little Jinder, Nääk & Nimo, Maja Francis, Albin, Kumba, White Raven, Ursprunget, Moderna Tider, Prebens Pågar, Elton Bolton, Karavan, Maja Gullstrand, Divine Divas, Pedalens Pågar, Spink, Bloosblasters, Beatstones, Glen Parsley´s, Funky Good Times, Sandra Mariell, Stures Dansorkester, Rude BoIS, Tangokompaniet, Gone Fishing, Canyons, Dirty Passion och Trinity.
– Ytterligare artistsläpp, folkligt, ungdomligt och hårt kommer inom kort, avslutar Dennis Westerberg.


Teddybears söker sig till havet och Landskrona i sommar. Foto: Pressbild

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser