Annons

BoIS fortsätter att vinna på bortaplan

BoIS tog sin tredje raka seger på bortaplan då de mötte Oskarshamn på söndagen. Hemmalaget ledde med 1-0 i paus men efter mål av Darko Lukanovic och Andrew Stadler i andra halvlek kunde BoIS vinna.

BoIS är äntligen på rätt sida av det nedersta sträcket i division 1 södra. Detta efter att de för dagen rödklädda BoISarna besegrat Oskarshamn med 2-1 på bortaplan.

Annons
 

I första halvlek hade BoIS en hel del boll men hemmalaget hade en del vassa omställningar. Därför var det inte ologiskt att Mergim Smakoli gjorde 1-0 efter 37 minuter.

OAIK började även bäst i andra halvlek men efterhand tog BoIS över taktpinnen. Efter cirka en timmes spel kom kvitteringen då Darko Lukanovic distinkt nickade in bollen från nära håll.
BoIS fortsatte att spela bra och skapa chanser. Med tio minuter kvar av matchen hittade Darko Lukanovic Andrew Stadler som gjorde 1-2 genom att lobba bollen över målvakten.
– Jag tycker att vi vinner rättvist. Som jag ser det så är vi det bästa laget sånär som på de första tio minuterna i andra halvlek samt de sista fem. Då slappnar vi av och de trycker på men vi klarar av att behålla kylan och kan vinna matchen, konstaterar BoIS tränare Zvezdan Milosevic.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser