Annons

Visan får egen festival

I samband med tidigare karnevaler har ett stort fokus legat på visor. I år kommer dock visan att få en egen festival. Det är den 31 juli och den 1 augusti som man i Slottsparken vid Slottscaféet kommer att kunna lyssna på både gamla kända och nya fräscha visor, framförda av såväl lokala som rikskända artister. Stora dragplåster är CajsaStina Åkerström, Susanne Alfvengren, Pierre Ström och Marie Bergman.
– Vi vill låta publiken möta både nya och mer välkända artister. Vi vill presentera viskonsten i alla dess former, från trubaduren med gitarren till ensembler influerade av world music, säger Jan Nilsson på Föreningen VäL, Vi är Landskrona och poängterar att festivalen är för alla.
– Vistefestivalen genomförs på och kring utomhusscen i Slottsparken. Den kommer att vara öppen för alla. Det blir alltåså inget inhägnat område och inget inträde. Publiken ska kunna ta med sig sina picknickkorgar och filtar. I parken planeras för ett antal olika kringarrangemang, bland annat för barn.

Förutom redan nämnda artister kommer man bland andra att kunna lyssna till Ingela Sundberg, Annette Kumerle Lindwall, Mats Paulsson, The Moniker, Helen Skogspil och Miss Annah.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser