Annons

Stipendieregn över studenter

I samband med årets skolavslutning den 5 juni delades stipendier från flera stipendiefonder ut till gymnasieeleverna i Landskrona. Tranchells donationsfond belönade tre avgångselever med bäst avgångsbetyg.

I år belönades tre elever på naturvetenskapsprogrammet på Allvar Gullstrandgymnasiet. Varje stipendium är värt 25 000 kronor. 1000 kronor betalas ut i samband med skolavslutningen och resten när universitets- eller högskolestudier påbörjas och genomförs.
– Vi är mycket glada över möjligheten att på detta sätt premiera våra duktiga elever med stipendier ur de olika stipendiefonderna. Samtidigt sporrar möjligheten att få motta ett stipendium både våra nuvarande och kommande elever, säger Ulf Bergström, verksamhetschef för gymnasieskolan, som på fredagen delade ut stipendierna i Sofia Albertina kyrka.

Annons
 

Kajsa Andreasson Dahlgren, Aida Vreva och Amina Kurtanovic heter de duktiga gymnasieeleverna som premierades med stipendier ur Tranchellska donationsfonden.

Övriga stipendier som delats ut till eleverna på gymnasieskolorna kommer från Samfond nr 5, Helmers fond och Lavestams fond.
Dessa hittar du på en PDF här.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser