Annons

Så här firas studenten

Festen ligger i luften och lagom till den har solen tittat fram. Visselpipor ljuder. Champagnekorkar far. Idag firas studenten i Landskrona.

Dagens arrangemang har planerats av eventkoordinatorelever på Yrkeshögskolan precis som de senaste åren. Det hela startar med en ceremoni i Sofia Albertina kyrka klockan 12. Därefter transporteras gymnasisterna till Folkets hus för lunch. Klockan 15 avgår marschen från Folkets hus till Rådhustorget. Den kommer att gå via Stora Norregatan, Borgmästargatan, Järnvägsgatan, Norra Långgatan till Rådhustorget. 15.30 blir det så utspring från en scen på Rådhustorget.
DJ Mydo ser till att trycket är på topp under marschen och själva utspringet.
Det hela avslutas sedan med sedvanligt studentkortege med diverse fordon.  

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser