Annons

Tillfällig driftstörning i Glumslöv

Det som först misstänktes vara en större vattenläcka i Glumslöv på torsdagsmorgonen visade sig vara mindre allvarligt. Ett tekniskt fel har uppstått i tryckstegningsstationen i Glumslöv, vilket innebär att många boende är utan vatten. Drabbade gator är bl a Fornvägen, Glumslövsvägen, Hovmannaled och Viktorshögsvägen. Personal från NSVA är på plats för att åtgärda felet. Arbetet beräknas vara klart under förmiddagen.

Vattnet åter.
Enligt ansvarig personal på NSVA ska alla ha vatten igen meddelas det vid 10.30-tiden. När vattnet kommer tillbaka kan det bli luft och missfärgningar. Detta är ofarligt. Spola kallvatten i alla kranar några minuter tills vattnet är klart igen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser