Annons

Avslag för alkoholförsäljning

I slutet av mars skrev vi att nya ägare tänker satsa på att öppna Gröna Lyktan på Eriksgatan i Landskrona efter att krogen varit stängd sedan januari 2014. Osman Ekinci hade då planer på att öppna snabbt men så blev inte fallet. Och nu står det klart att han inte kommer att få något tillstånd att sälja alkohol.
– På grund av ekonomiska skäl rekommenderade vi individ- och familjenämndens arbetsutskott att avslå hans ansökan och det gjorde de också vid sitt senaste möte, säger Sara Lantz, kommunens alkoholhandläggare.

Osman Ekinci nöjer sig dock inte med detta.
– Jag har inte hämtat ut beslutet ännu. Jag får först se hur de motiverar avslaget. Sedan kommer jag att överklaga, säger han till Landskrona Direkt på torsdagen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser