Annons

Berest fotograf ställer ut på Pumphuset

Åsa Siller föddes 1974 i Lund där hon började sin karriär inom fotografins värld genom studentlivet. Sedan 15 år tillbaka har hon arbetat som fotograf inom reklam och tidskrifter över hela Sverige och med enstaka kunder i Europa och USA. Från och med imorgon, torsdag, ställer hon ut foto i baren på Pumphuset i Borstahusen.

Förutom att hon arbetat som assistent för bland annat Martin Bogren i Malmö så jobbade hon ett halvår i NewYork som frilansassistent till diverse svenska och amerikanska fotografer.
– I projektet ”In a lost world” har Åsa börjat utforska just dessa bitar under resor till Kanarieöarna under perioden 2006-2008. Några av bilderna hängde på Centralstationen i Malmö under Fotobienalen 2009 och kafé Solde 2010 och nu kommer bilderna till beskådan hos oss, säger Niclas Lundblad på Pumphuset och beskriver fotografen.
– Åsa har alltid varit intresserad av psykologi och människors beteende. Av människor och deras förhållningssätt till varandra. Vad är det som gör att vi beter oss som vi gör när tryggheten inte finns där?

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser