Annons

Wormo ångar på

Under lördagen reste Wormo till Ättekulla för att hämta hem tre nya poäng, något de också lyckades med. När domaren Antonio Fernandez stoppade pipan i munnen och blåste av för full tid så hade Wormo hunnit med att göra två mål och hemmalaget FK Bosna noll.

Redan i inledningen av matchen syntes det hur matchbilden skulle se ut, Wormo backade hem, låg lågt, lät Bosna ha boll och siktade in sig på omställningar. Bosna rullade på i backlinjen men hade mycket svårt att hitta igenom ett kompakt Wormo. Wormo å sin sida försökte hota dels genom bollar upp på Eric Norén eller Rasmus Andersson men också genom ett par bollar bakom motståndarnas backlinje.

Annons
 

I den 21:a minuten fick Wormo frispark, Eric Norén som stänkte dit en mot BBK förra veckan stegade upp och smekte in ett frisparksmål för andra matchen i rad.

I den andra halvleken öppnade sig spelet något och Bosna försökte trycka på framåt men de hade återigen svårt att skapa några riktigt heta chanser. Wormo å sin sida fortsatte med sina omställningar och fick mycket yta i andra halvlek. Ett exempel på detta var när Martin Baric tog bollen på egen planhalva och drev upp, dribblade sig över till högerkanten och rakade in 2-0 efter en härlig soloprestation.
Filip Welin fick sedan chansen att utöka ledningen från straffpunkten men stolpen hindrade honom från sitt tredje straffmål den här säsongen.

I och med segern leder  Wormo division 4 Västra hela åtta poäng före  tvåan Bjärreds IF och trean Dösjöbro IF. Borstahusen slirar tyvärr oroväckande mycket i botten efter nio raka förluster.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser