Annons

Traditionellt firande av nationaldagen

Sveriges nationaldag, den 6 juni, kommer att firas i Teaterparken i Landskrona. Det officiella programmet börjar klockan 14.30 då Gunlög Stenfelt, kommunfullmäktiges ordförande inleder och välkomnar alla från Jubileumsscenen. Årets talare är entreprenören, musikern, föreläsaren och festivalgeneralen Dennis Westerberg.

Under eftermiddagen blir det också sång och musik av och med Marta Sälöen och David Pettersson Eklund, elever från Kulturskolan samt trumpetfanfar av Jesper Nässlander och Edvin Ralsgård, även de elever från Kulturskolan. Dessutom bjuds det på sång och musik av Studio Bel Canto under ledning av Emilia Falcaru.

Annons
 

Naturligtvis blir det även hissning av svenska flaggan i ackompanjemang av Sveriges nationalsång. Som traditionen bjuder blir det även utdelning av flaggor samt välkomnande av nya medborgare.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser