Annons

Ungdomar till miljökonferens i Portugal

Den minnesgode läsaren kommer säkert ihåg att Karin Warlin, lärare på Allvar Gullstrandgymnasie tillsammans med fyra elever förra sommaren var på en miljökonferens i Taiwan, med deltagare från hela världen. Nu väntar nya äventyr.

I sommar är det dags igen, men denna gången är det inte i Taiwan som CEI-konferensen äger rum utan i Lissabon, Portugal.
Temat denna gången är Havet och två ungdomar från Landskrona, Dzeneta Sadikovic, elev på Allvar Gullstrandgymnasiet och Oscar Andersson, som även var med till Taiwan som kommer att vara med och utgöra delar av den svenska delegationen tillsammans med Karin Warlin.
– Tre elever från Lund kommer också att delta, tillsammans med dem representerar vi Sverige, säger Karin Warlin som åter har ett spännade miljöprojekt att se fram emot.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser