Annons

Ny seger för BoIS

BoIS tog sin andra raka seger i division 1 då man bortabesegrade Örgryte med 2-0 på Gamla Ullevi i Göteborg. Målskyttar var Darko Lukjanovic och Muamet Asanovski. Precis som i segermatchen mot Halmia senast så fick BoIS en perfekt start. Det var Igor Arsenijevic som med ett fint inlägg hittade Darko Lukjanovic som kunde nicka in sitt första mål i den randiga tröjan. Örgryte hade mer av spelet men det var BoIS som skapade de hetaste chanserna. Bland annat kom Andrew Stadler helt ren med målvakten som dock lyckades rädda chippen från amerikanen i slutsekunderna av första halvlek Andra halvlek fortsatte som den första. ÖIS hade merparten av spelet men BoIS hade effektiviteten. Just effektivitet visade Muamet Asanovski prov på då han efter en soloprestation gjorde BoIS andra mål drygt tio minuter in i andra halvlek. Örgryte var dock inte ofarliga och i minut 69 hade göteborgarna en vass chans som dock rann ut i sanden. Istället kunde BoIS spela på resultatet och vinna med 2-0. Noterbart är att Philip Andersson skadade sig i slutet av matchen men tränare Zvezdan Milosevic meddelar att det nog inte är så allvarligt. – Han åkte i backen men kom upp på benen efter ett tag så jag tror att han är okej ,sade en nöjd tränare. – Vi har spelat bra tidigare men nu har det lossnat med målgörandet. Vi är mer ett helt lag nu. Och även om ÖIS var det mer spelförande laget så var vi bra i defensiven och giftiga när vi anföll. Jag är stolt över killarnas prestation, avslutar Zvezdan Milosevic. BoIS ligger fortfarande trea från slutet i tabellen men har samma poäng, sju, som de närmaste lagen ovanför. Närmast väntar en tuff hemmamatch på måndag de de randiga tar emot serieledande Trelleborgs FF. Kommer den första seger på IP för i år då? Den som tar sig dit får se.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser