Annons

På sommarspaning i Borstahusen

I veckan kommer sommaren till Borstahusen. Säkraste sommartecknet är nämligen i antågande då det vankas säsongspremiär för Borstahusens Hamnkrog. Jörgen Einsbohr ser till att sommaren kommer till Borstahusen på fredag. På fredag öppnar Borstahusens Hamnkrog och som traditionen påbjuder håller sommarkrogen även i år öppet 100 dagar. – På menyn är det svårt att byta ut någon av våra klassiker som fiskgrytan, spättan eller levern. Men vi har lyckats smyga in ett par nya rätter, säger köksmästare Fredrik Hagberg. Även andra vinnande koncept behåller gänget bakom krogen. – Som vanligt blir det musik på kajen varje onsdagkväll, säger krögaren Jörgen Einsbohr och utlovar bland annat Maja Gullstrand, Spink och musikquiz med Prebens Pågar. 30 juli – 8 augusti är det fest i hamnen med partytält på hamnplan. – Som vanligt dyker Beatstones, Kapell Magnell och Prebens Pågar upp men i år gästas Borstahusen den 30 juli av reggaebandet Stures Dansorkester. Säsongen avslutas traditionsenligt med kockarnas galna buffé och på scenen står ”Leva Loppanbandet” Funky Good Times. – Jag hoppas så klart på en lika fin sommar i år som förra året. Det ska bli roligt att ha hamnkrogengänget samlat igen och vi längtar alla efter våra gäster och att få öppna, avslutar Jörgen Einsbohr. Borstahusens Hamnkrog har som öppet från 17.00 på vardagar och från 12.00 på helgen. Det händer på Borstahusens Hamnkrog 2015 Fredag 29 maj Säsongspremiär Söndag 31 maj Mors Dag Lördag 6 juni Sveriges Nationaldag Lördag 27 juni Borstahusdagen Onkel Emil und die Kids Onsdag 24 juni Livemusik Maja Gullstrand Onsdag 1 juli Livemusik RM Duo Onsdag 8 juli Musikquiz Prebens Pågar Onsdag 15 juli Musikquiz Prebens Pågar Onsdag 22 juli Livemusik Sandra Marielle Onsdag 29 juli Livemusik Spink Unplugged Torsdag 30 juli Reggae Stures Dansorkester Fredag 31 juli Fest i hamnen Flashback Lördag 1 augusti Fest i hamnen Kapell Magnell Onsdag 5 augusti Fest i hamnen Bollibooze Torsdag 6 augusti Fest i hamnen The busy road Fredag 7 augusti Fest i hamnen Beatstones Lördag 8 augusti Fest i hamnen – Prebens Pågar Onsdag 12 augusti Livemusik Chrille & Dario Lördag 29 augusti Säsongsavslutning Funky Good Times

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser