Annons

Enkel Wormoseger i derbyt

Det var ingen tvekan om vem som skulle ta hem tre poäng i lördagens Landskronaderby då serieledande Wormo inför cirka 300 åskådare tog emot tabelljumbon Borstahusens BK. Matchen slutade 4-0 till Wormo som därmed befäster sin tabellposition. Trots att Wormo gick för fult direkt från start så kom inte ledningsmålet förrän den 35:e minuten. Wormo tog sig runt på kanten och slog in bollen som rensades ut till Ahmed Ali som tog skott. På returen dök Eric Norén upp och stötte in returen. Precis innan domaren sedan skulle blåsa för halvlek fick Wormo en tillsynes billig straff som förvaltades väl till 2-0 av Filip Welin. Även om BBK höll spelet väl uppe så rådde dt ingen tvekan om vem som skulle vinna kampen. 3-0 kom i samband med en frispark som Eric Norén mycket vackert och påpassligt skruvade upp i krysset medan BBK-målvakten ställde muren. Matchens sista mål görs av ex-borstahusaren Rasmus Andersson som efter en långboll kom fri med målvakten. Noterbart är att Wormos tränare Dick Melin blev avvisad efter att ha protesterat för vilt efter två våldsamma satsningar i andra halvlek. Segern för Wormo innebär att man befäster sin ledning med sina sju segrar och en oavgjord på åtta matcher. Borstahusen är ohjälpligt sist i tabellen med åtta raka förluster.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser