Annons

Äntligen är Erikstorpsvägen öppen

Det har varit en segsliten vägstump att renovera, Erikstorpsvägen mellan Alfredsvägen och ner till Erikstorps Kungsgård. Nu är dock asfalten åter på banan och vägen kunde öppnats två månader senare än planerat den gångna veckan. Därmed får merparten av besökarna och de som arbetar i Lill-Olasområdet fem kilometer kortare resväg i vardera färdriktning. Det lät som en suck följt av ett ”Äntligen” från den nybyggda receptionen på Mötesplats Borstahusen. – Belägringen av Erikstorp är över, kung Erik hälsar alla välkomna ut till Erikstorp igen, säger Jonas Westerberg, krögare på den anrika Kungsgården. Därmed kanske alla spekulationer kring vad det egentligen var som glömdes i samband med fjärrvärmenergrävningen också avtar.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser