Annons

Sommarfest i Karlslund

Den 30 maj klockan 14.00–18.00  är det sommarfest i Karlslund. Detta år får festen besök av rapparen Allyawan från Jönköping, bland annat känd från tv-programmet Lyckliga gatan som sändes på TV 4.
– Sommarfesten är en familjefest där vi vill lyfta Karlslundsområdet. Det är roligt och trevligt eftersom vuxna, barn och unga samlas, säger Ibrahim Mahoul 17 år som är med och planerar festen.

På Sommarfesten kommer kultur- och sportföreningar att delta och det blir aktiviteter som hoppborg, backklättring, tipsrunda, café med fika och mat och mycket mer.

Annons
 

På scen kommer, förutom rapparen Allyawan också Ali från Stockholm-kollektivet Grammofonen, Annika, Daniel, Adnan och Albatrim som är lokala ungdomstalanger att uppträda tillsammans med ungdomar från andra kommuner.
– Det blir en härlig blandning av musik och dans från olika kulturer samtidigt som man kan vara med i bland annat workshops och se på parkour, säger Ibrahim Mahoul.

Festen kommer att vara bakom ungdomshuset i Karlslund, Pilängsrundeln 1, vid stora backen.

Arrangörer av årets fest är sektionen fritid tillsammans med Landskronahems bovärdar i Karlslund och LSU – Sveriges Ungdomsorganisationers tre åriga demokratiprojekt DEMO där DEMO står för demokrati, engagemang, medmänsklighet och organisering.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser