Annons

BoIS missar Svenska Cupen

Det blir inget cupspel för BoIS till hösten. Anledningen är att laget förlorade en DM-match mot Husie förra året. Idag är det dags för DM igen då BoIS tar emot Hittarp och inget annat än seger räknas. Laget vill kunna spela cupmatcher 2016-2017.
– Vi skickade vårt U19-lag till en DM-match förra året och tänkte inte då på vad en förlust skulle innebära, säger BoIS sportchef Patrik Johansson.
– Det vi lärde oss då har vi dock användning för idag och därför har vi en stark trupp när vi idag tar emot Hittarp i årets första DM-match. Skulle vi nå kvartsfinal så är med största sannolikhet cupspel för 2016-2017 klart, säger Patrik Johansson.

Klart är att de i A-truppen som inte fått så mycket speltid kommer att vara med från start i dagens match mot Hittarp, vilka förövrigt tränas av ex-BoISaren Max Mölder. Matchen börjar klockan 19.00 och det är endast insläpp på sittplatsläktaren. Inträdet är dock gratis, meddelar BoIS på sin hemsida.

Annons
 

BoIS ställer upp med följande trupp: Jonas Sandqvist, Kevin Alin, Philip Andersson. Johnny Lundberg, Cheikh Sarr, Viktor Svensson, Måns Ekvall, Micke Dahlgren, Marko Mugosa, Rasmus Alm, Dennis Olofsson, Samuel Aziz, Andrew Stadler, Darko Lukanovic, Muamet Asanovski och Igor Arsenijevic.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser