Annons

Sång, musik och teater med Kulturskolan i vår

Under våren kommer Kulturskolan att uppträda med sång, musik och skådespel på olika scener i Landskrona.

Redan ikväll, tisdag, ges en orkesterkonsert på Slottsparksscenen med start klockan 18.30. Publiken får möta de tre orkestrarna Snäckorna, Blue Stomp samt den symfoniska ensemblen Gilgameshorkestern. På repertoaren står bland annat känd film- och musikalmusik samt Mozart. Vid regn ges konserten i samlingssalen (Gruvan) på Eriksgatan 66.

Annons
 

Torsdagen den 28 maj genomförs Musik i grönskans tid på Konsthallen klockan 18.30. Det är en elevkonsert i kammarformat för piano, flöjt och gitarr. Eleverna bjuder på en mix av klassiskt, folkton och populärmusik.

Nästa konsert är även den på Konsthallen. Det är lördagen den 30 maj som det bjuds på sångsoaré med start klockan 15.00. Skolans sångelever framför ett program innehållande musikal, visa, opera och jazz.

Kulturskolan har dock inte bara musik på schemat. De sysslar även med teater och fredagen den 29 maj klockan 18.00 samt dagen efter klockan 14.00 och 16.30 intar Kulturskolans elever Slottsparksscenen. De bjuder då på föreställningen Var är nödutgången?, en teaterföreställning med växlande allvar och humor, av ungdomar, med ungdomar och om ungdomars problem i vardagen.

Samtliga arrangemang har fri entré.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser