Annons

Hasse och Albin till karnevalen

Ett av karnevalens dragplåster i år är Hasse Andersson som uppträder på Jubileumsscenen i Teaterparken, den 23 juli. Två andra nyheter som riktar sig mot den yngre publiken är Albin Johnsén och Näääk & Nimo.

Folkkäre Hasse Andersson har spelat i Landskrona många gånger förut, men i år besöker han karnevalen. Sedan hans framgångar med Guld och gröna skogar, från Melodifestivalen 2015 har han varit ett jagat namn.
– Ja, det har inte varit alldeles lätt att få hit Hasse i år, berättar Elin Grafström Persson, projektledare på Landskronakarnevalen.
– Jag ringde honom för ett bra tag sedan. Han berättade att han hemskt gärna ville komma till Landskrona, men att trycket var så stort från alla festivaler, att han inte kunde ge något besked. När vi nu fått klart med bokningen, känns det extra kul att kunna sätta honom på vår huvudscen. Han kommer att fylla parken till bredden, tror Elin Grafström Persson.

Annons
 

Albin Johnsén, mer känd under artistnamnet Albin, slog 2014 igenom med låten ”Din soldat” som gästades av sångerskan Kristin Amparo. På endast två månader sålde låten ”Din soldat” platina och låten hade i januari i år streamats över 30 miljoner gånger på Spotify. ”Din soldat” är den låt som sålde bäst av alla svenska artister år 2014.

Näääk & Nimo har de senaste åren befäst platsen som ett av de största namnen på den svenska hiphopscenen. Med Näääks medverkan som programledare för TV4s TV-serie ”Lyckliga Gatan”, i januari/februari, har killarna också blivit kända även för den bredare publiken.

Som sig bör på en karneval kommer även lokala favoriter och förgyller tillvaron. Några av banden som redan är bokade är Beatstones, Prebens Pågar, Rude BoIS, Kapell Magnell och Funky Good Times.

Dessutom är Kal P Dals gamla band, Pedalens Pågar bokade till karnevalen.

Fler släpp väntas inom kort.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser