Annons

100 anställda från Malmö till Landskrona

För några år sedan tömdes fabrikslokalerna på Besam då företaget flyttade sin produktion utomlands. Snart kommer de dock att fyllas igen, denna gång av cirka 100 tjänstemän på Assa Abloy Entrance Systems i Malmö vilka ska flyttas till huvudkontoret i Landskrona.

För att alla ska få plats planeras för en ombyggnad av de gamla fabrikslokalerna. Arbetet med att färdigställa lokalerna väntas bli klara under hösten och i juni månad 2016 förväntas cirka 300 anställda jobba på huvudkontoret.
– Det började med att vi köpte ett företag i Halmstad förra året. Då flyttade vi deras huvudkontor hit och nu har vi gjort samma sak i Malmö. Vi tycker det är bra att samla alla krafter på en plats, säger Juan Vargues, vd för Assa Abloy Entrance Systems.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser