Annons

Wormo i topp – BBK i botten

Wormo går från klarhet till klarhet. I lördags mötte de Ödåkra på bortaplan och hämtade hem tre poäng efter vinst med 3-2. Det är lagets femte seger i rad och nu toppar Wormo division 4 västra, fem poäng före tvåan Dösjöbro vilka besegrande jumbolaget Borstahusens BK med 3-1.

Matchen i Ödåkra började med ett intensivt tryck för Wormo. Efter två tidiga stolpträffar gjorde Landskronalaget matchens första mål. Wormo förde sedan spelet tills ex-BoISaren Jonas Lindh sträckte låret och tvingades av plan. Ödåkra kom då allt mer in i matchen och lyckades även kvittera innan halvtidsvilan.

Annons
 

I andra halvlek tog dock Wormo över taktpinnen igen och ledningsmålet kom tio minuter in i halvleken. 3-1 gjordes sedan på straff innan Ödåkra kunde reducera genom ett självmål med en dryg kvart kvar av matchen. Och trots hård press av hemmalaget så lyckades Wormo freda sitt mål.

Och om det går bra för Wormo så är motsatsen den raka för Borstahusens BK. Noll poäng och endast tre gjorda mål på fem matcher betyder att BBK parkerar på jumboplatsen. Senaste förlusten kom i lördags då de föll med 3-1 mot Dösjöbro på Ulkavallen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser