Annons

Ebbot sjunger ut på allsången

Den 1 och 15 juli tillbes vädergudarna speciellt. Då arrangeras allsång i Slottsparken. Det är Linda Lundqvist och bandet The Clean House som för andra året i rad står för noterna. Och som sig bör på en allsång så bjuds det på celebriteter. Till den första allsångskvällen den 1 juli dyker ingen mindre än Ebbot Lundberg upp.
– Förutom att han kommer att köra lite allsång så blir det en del Johnny Cash. Han är en personlighet som vänder sig till en bred publik, säger Linda Lundqvist.
– Temat för hela kvällen är ”minns det glada 50- och 60-talet” samt Rockabilly och jag vet att tonvikten, framför allt på låtarna från 50- och 60-talet kommer att ligga på svenska låtar. Men vilka det blir är en hemlighet ännu.

Den 15 juli är det inte bara en huvudgäst, utan femton.
– Det är Öresundsvarvets manskör som kommer och då blir det bra tryck, lovar Linda Lundqvist.
– Första gången jag hörde dom var på ett sångargille i Lund. Då satt hela gänget i ett hörn och sjön. Det var fantastiskt, säger hon.

Annons
 

Nytt för i år är att arrangörerna kommer att kontakta företag och föreningar inför allsången.
– Förra året passade ett företag på att ha ett eftermiddagsmöte i gröngräset med picknick som avslutning och det tyckte vi om. Det hade varit kul om fler nappade på den idén. Det händer faktiskt att företag hör av sig efter våra allsångskvällar och frågar varför de inte fick reda på detta innan. Och det ändrar vi på i år, säger Maria Human, producent på allsången.

Blickar man tillbaka på tidigare allsångskvällar så är det mer regel än undantag att det är vackert väder när det ska sjungas i Slottsparken.
– Och det hoppas vi att det blir i år igen. Allt för att vi ska kunna fylla parken med sång och glädje, avslutar Linda Lundqvist.


Ebbot Lundberg återvänder till Landskrona, denna gång för att sjunga allsång.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser