Annons

BoIS fast i botten efter ny förlust

För femte matchen i rad gick BoIS av planen utan att ha gjort mål. Extra surt på måndagen var att gästande Öster gjorde matchens enda mål när knappt två minuter återstod. Målet kom som en kalldusch eftersom BoIS haft flest chanser. Förlusten innebär att BoIS är fast förankrade i botten av tabellen i division 1, den lägsta placeringen någonsin i klubbens hundraåriga historia.

Vi hade i alla fall tur med vädret, vi 1486 som sökt oss till Landskrona IP för att se två klassiska lag i svensk fotboll. Och på tal om tur och profetior så är det något som smålänningarna besitter, åtminstone om man ska tro Östers tränare Thomas Askebrand.
– Vi visste att vi skulle göra mål på slutet. Jag vet inte om man ska kalla det ett turmål och jag vet inte om det är rättvist. Vi har jobbat till oss turen, poängterade han och vände sig till BoIS tränare Zvezdan Milosevic och gav honom en klapp på axeln.
– Det här är inget dåligt lag, sa han tröstande.

Annons
 

Målet som kom efter att en misstänkt offsidestående Freddy Söderberg tvingat Jonas Sandqvist i BoIS-målet till en dubbelparad.
Nu lyckades BoIS-försvaret inte hjälpa sin målvakt utan istället kunde Östers nyinbytte Andreas Birgersson forcera in bollen i nät. Offside eller ej, var inget som tränarna ville kommentera, däremot den straffsituation som domare Jonas Karlsson friade för efter en halvtimmes spel.
– Det är solklar hands och straff, ansåg Zvezdan Milosevic.

Åter var BoIS länge det spelförande laget även om det dröjde till den 25 matchminuten innan Andrew Stadler avlossade matchens fösta skott mot mål. Ett skott som smet strax utanför stolpen.
Åtta minuter senare var det Darko Lukanovic som testade skottlyckan. Även denna gången tätt utanför. Mikael Dahlgren testade sen med en volley efter en hörna.

Det skulle dröja till matchens 80:e minut innan Öster hade sitt första avslut, detta efter att laget bytt taktik och avslutade matchen med att spela långa bollar.

Resten är historia. God natt Landskrona!


Det var inga muntra miner hos BoISarna efter matchen. Mikael Dahlgren deppar.
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se


BoIS tränare Zvezdan Milosevic kan också hålla sig för skratt.
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser