Annons

Glädje på scen trots regn och rusk

För andra året i rad samlade förskoleläraren Pernilla Thomsen alla kommunala förskoleklasser för en gemensam sångfest på scenen vid Slottscaféet och alla förskolor var på plats.
– 11 av våra 12 förskoleklasser deltog och den 12 skolan valde att delta som bänkvärmare detta året, säger Pernilla Thomsen.

400 förskoleklasselever samlades för att sjunga och dansa för varandra och trots att regnet föll.
– Trots att vinden bet i deras små kinder höll dom modet uppe och med strålande ögon och stämmor tog dom i när de var deras tur att klättra upp på scenen, säger Pernilla Thomsen som älskar arrangemanget.
– Det är värt varenda minut av allt slit när man ser och hör dessa små söta barn från jordens alla hörn sjunga för varandra och ha kul tillsammans.

Annons
 

Hon var dock inte ensam om att hålla i alla trådar.
– Till hjälp hade jag vår musiklärare Janne Gripstedt på Dammhagskolan som tog hand om ljudet och Maja Aurell-Hellstöm, musiklärare på Pilängskolan som kompade oss på keyboard, berättar förskoleläraren och avslutar.
– Landskrona ska vara stolt över sina fantastiska pedagoger och barn som arbetar och går i våra förskoleklasser för allesamman är så duktiga.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser