Annons

Blandad musik på Seglarpaviljongen

Sommaren är på ingång och med den flyttar musikarrangemangen utomhus. På Seglarpaviljongen kommer trubaduren Emil Bogdanow och hans kollega Tanja Frandsen att underhålla varje onsdag med start den 3 juni.

Mer drag lär det bli till pingst då krögare Jonas Swärd och hans kompanjon Nicklas Nilsson satsar på punk och rock. Kvällen har de döpt till Pingstrock. Först ut är MAD vilka bjuder på punkklassiker och de avlöses av T.A.J. som spelar rock. Eventuellt tillkommer ytterligare ett band.

Annons
 

För de som gillar lite mer jazziga tongångar så kommer Anki Nilsson tillsammans med Carlsson Smal Big Band och bjuder på storbandsjazz söndagen den 7 juni.
– Det finns ingen musikstil som passar alla. Därför kör vi lite olika under sommaren, säger Jonas Swärd, krögare på Seglarpaviljongen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser