Annons

Succéstart för Biograf Maxim

Ombyggnaden av Biograf Maxim har betytt ett lyft. Sedan den 10 december då Maxim slog upp portarna har 20 000 biljetter sålts. Det är lika många som under ett helt år tidigare. Och nu väntar en sommar och höst med flera storfilmer.
– Detta bekräftar vår tro på Landskronabornas biointresse. Fick de bara möjlighet att gå på en bra och bekväm biograf med ett varierat utbud så skulle biobesöken öka markant och detta bevisar att vi tänkte rätt. Resten av bioåret 2015 har vi dessutom ett jättespännande utbud av bra filmer så detta är bara början, säger Peter Fornstam, VD för biografkedjan Svenska Bio vilka driver Maxim idag.

Den film som gått bäst är Fifty Shades of Grey som setts av 2013 besökare. På andra plats kommer Sune i fjällen (1670) och den tredje mest populära filmen var Hobbit del 3: Femhäraslaget som sågs av 1571 personer.

Annons
 

Sommarens kommande stora biofilmer är Terminator: Genisys, Minioner, Magic Mike XXL, Prästen i paradiset samt Mission: Impossible – Rouge Nation.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser