Annons

Årets UF-företag utsett

Med sin affärsidé att arrangera golftävlingar där vinsten går till Cancerfonden vann CFA Foundation UF, vilket drivs av fem killar från Landskrona Idrottsgymnasium/Allvar Gullstrandsgymnasiet, utmärkelsen Årets UF-företag i Landskrona.

I onsdags delade Företagarna Landskrona ut priset Årets UF-företag vid en ceremoni på Linc där representanter från Företagarna, Landskrona stad och näringslivet närvarade. Av de sex UF-företag som kvalificerat sig vann CFA Foundations UF med sin affärsidé som går ut på att hålla golftävlingar där vinsten går till Cancerfonden. På sitt första event lyckades de samla ihop drygt 6000 kr och har flera andra arrangemang inplanerade nu när golfsäsongen har tagit fart.

Annons
 

Juryns motivering:
”Dessa företagsamma elever har genom mycket arbete och bra marknadsföring lyckats bra med en väl genomtänkt affärsidé som fungerar. Genom att kombinera nöje och välgörenhet har man lyckats få positiv respons, bra sponsring och väl besökta events.”

– Det roligaste med arbetet har varit all positiv respons. Genomförandet av själva evenemanget har varit en utmaning men samtidigt riktigt kul, säger Jonatan, Niklas och Oskar som var på plats för att ta emot diplomen och priset på 1000 kronor.

– På prisutdelningen fick även företaget Amazing Bracelets UF ett hedersomnämnande. Det är två tjejer från Handelsprogrammet som tillsammans har haft en god försäljning och mycket arbete. De har dessutom skrivit den bästa företagspresentationen, meddelar Annika Rundblad på kommunens näringsliv- och destinationsavdelning.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser