Annons

Kristin Korb trio avslutar jazzvår

Efter en framgångsrik jazzvår på Landskrona teater avslutas säsongen på onsdagen med ett framträdande av den sjungande basisten Kristin Korb och Kristin Korb trio.
– Kristin Korb har kallats mainstreamjazzens Esperanza Spalding, och med tanke på att båda är skickliga basister och utåtriktade personer med massor av spelglädje är jämförelsen kanske inte helt tagen ur luften, säger Håkan Persson, teaterkonsulent på Landskrona teater
– I Kristin Korb Trio ingår två andra musiker som matchar henne som hand i handske: svenske pianisten Magnus Hjorth och norske trummisen Snorre Kirk. Båda är utbildade på Rytmekons i Köpenhamn och har tidigare gett ut plattor i eget namn, avslutar Håkan Persson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser