Annons

Josefine redo för EM i Minsk

Idag åker Josefine Olsson, Landskrona Kvinnliga GF till Minsk i Vitryssland för att representera Sverige vid EM i rytmisk gymnastik.
Hon har förberett sig genom träning både i hemmaklubben och även hos en av Sveriges två internationella domare för att säkerställa poänginnehållet i sina program.
– Josefine har tävlat ganska flitigt på sista tiden och en silvermedalj i käglor vid Amsterdam Masters samt sitt livs högsta internationella poäng i Pesaro, Italien och fina vitsord från Norska tränare på hemmatävling har gett råg i ryggen, säger Jenny Engdahl från LKGF.

– Nu siktar hon på att försöka leverera fyra jämna program under EM och förhoppningsvis komma över den magiska “15 – poängsgränsen”. Josefine kör tunnband och boll på fredag och käglor samt band på lördag. Vi håller tummarna, avslutar Jenny Engdahl och det är bara att stämma in.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser