Annons

Hasse Andersson spelar på Teatern

(Uppdaterad 2015-04-30)
Hasse Anderssons nya album ”Guld och gröna skogar” har gått in på albumlistans förstaplats. Nu ger sig den skånske country-stjärnan  ut på en 57 konserter lång turné som den 4 juni når han Landskrona Teater.

Hasse Andersson har under sin karriär skördat stora framgångar. Det stora genombrottet kom 1982 med ”Änglahund” som idag räknas som en svensk klassiker. Tidigare i år gjorde han comeback med sin medverkan i Melodifestivalen. Hans ”Guld och gröna skogar” blev snabbt en storfavorit och slutade i finalen på en fjärdeplats.

Annons
 

Noterbart i sammanhanget är att det är den tidigare reportern på Landskrona Posten, Elin Wrethov, som tillsammans med sin bror Anderz skrivit Hasse Anderssons nya hit ”Guld och gröna skogar”.

Läs mer:
Hasse Andersson endast för inbjudna

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser