Annons

Magnus Landtblom Årets Landskronit

I samband med en lunch på Pumphuset i fredags tog Landskrona stads parkingenjör Magnus Landtblom emot ett diplom från Föreningen Landskroniter i Stockholm vilket visar att han utsetts till Årets Landskronit 2014.
– En bättre ambassadör för Landskrona stad än Magnus Landtblom kan man knappast hitta, säger Anna Bendz Lindberg, styrelseledamot i FLIS.

Motiveringen lyder:
”Magnus har i mer än 30 år arbetat med, förnyat o utvecklat Landskronas parker, rondeller och grönområden på ett sätt som gläder både invånare och besökare. Inte minst vi som utvandrat från den grönskande trädgårdsstaden Landskrona, blir varma till sinnet och gläds åt skönheten och överraskningarna när vi kommer på besök och beundrar scillasjöarna i Slottsparken, krokusmattan längs Eriksgatan, Blomsterlinjen och de spännande rondellplanteringarna m.m.”

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser