Annons

Brons på Lag-SM till LAKs juniorer

Under den gångna helgen var Landskrona Atletklubbs juniorer och tävlade på Lag-SM i tyngdlyftning i Örebro. Laget bestod av Albin Leo, Sara Helgesson, Ellinor Broman, Sara Andersson och Hashim Al-Husseini. Alla lyftarna tävlade som ett lag i herrjunior-klassen.
Alla lyftarna gjorde sitt yttersta och samtliga slog personliga rekord. 
Den sammanlagda  lagpoängen 819 innebär dessutom nytt klubbrekord för juniorlag. Landskrona slutade på tredjeplats. Jönköpings AK blev juniormästare och Sörby BoIS blev tvåa.

Landskrona Atletklubb är som alltid flitigt i farten. Vi noterar att Eva Helgesson förra veckan omvaldes som ordförande i Svenska Tyngdlyftningsförbundet på en period av 2 år. Dessutom är det nu bara ett drygt kvartal kvar innan det är dags för föreningen att arrangera nästa stortävling i Landskrona idrottshall, U-EM den 2-8 augusti.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser