Annons

Stabilt AIF i hemmapremiären

Det var inget snack om vilket lag som dominerade i matchen mellan Asmundtorps IF och Trollenäs IF. Det var hemmalaget som förde matchen från början och det kändes inte alls konstigt när Michael Stenberg från nära håll i den 30 minuten kunde stöta in 1-0. Ett resultat som stod sig till halvtid. – Första halvlek var riktigt bra, vi hade ett tydligt grepp om tillställningen, menar tränare Per Harrysson. I andra halvlek tryckte hemmalaget på ytterligare och även om målen inte öste in så var det full kontroll från hemmalaget under hela matchen. 2-0 målet gjordes av Thomas Gümüssoy men ska krediteras Christoffer Byström som trots hård bevakning kunde gör att fint förarbete och spela fram till Thomas Gümüssoy. – Bra raid av Christoffer Byström och starkt att stå upp trots att han blev hårt tagen, säger Per Harrysson. Efter två 2-0 segrar har AIF startat serien på bästa sätt. – Vi har fått en bra start, och nu kommer vi att fokusera på att avsluta april på bästa sätt i och med hemmamatchen mot Snogeröd nästa helg, avslutar en nöjd tränare.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser