Annons

Jubel för smålejon

IF Lejonets U8 lag tog en välförtjänt tredjeplats på Hockeycup i Söderslättshallen i Trelleborg i lördags. Matcher spelades mot Genofte där IF Lejonet vann med 9-2, mot Lund Giants Röd där IF Lejonet vann med 6-2, mot Trelleborg Vit där IF Lejonet vann med 11-1. Sen gick ”Lejonen” på pumpen mot Lund Giants Svart, förlust med 4-6. Sista matchen mot Lund Giants Röd, spel om 3:e – 4:e plats blev en rysare utan dess like som slutade med straffläggning. Enligt alla föräldrar: ”hjärtinfarkten nära”, ”andan i halsen vid flera tillfällen”men till sist lyckades IF Lejonets målvakt att rädda sista straffen och vinst blev det med 5-4. När tredje platsen var säkrad, klev mycket glada ”Lejon” av isen till mycket jubel, hurrarop och tjoade av glada ledare och föräldrar. En dag, fylld med många skratt, trevligt umgänge och bra hockey.”

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser