Annons

Ännu inget mål för BoIS

Måltorkan för BoIS fortsätter. Ett fall framåt jämfört med seriepremiären mot Oddevold i premiären var att de randiga fick med sig en pinne hem från Göteborg på lördagen. Bortamatchen mot Qviding slutade 0-0.

BoIS hade förtvivlat svårt att skapa rejäla avslut mot Qviding i lördags. Första halvlekens bästa chans hade Kushtrim Maholli i Qviding vars avslut rensades undan av Philip Andersson på mållinjen. Samuel Aziz hade BoIS bästa chanser, ett i var halvlek, men något mål blev det inte.

Annons
 

Istället blev den stora snackisen när Jonas Sandqvist fällde Nicolas Sandberg på gränsen till straffområdet i slutet av andra halvlek. Rött kort och straff var domare Adnan Jukics dom men efter att ha konsulterat linjedomaren ändrade han sig och dömde frispark istället.
Kevin Ahlin, som gick in istället för Jonas Sanqvist, gjorde dock en vacker räddning på den fräsande frisparken som slogs av Mergim Kica.

– Vi kontrollerade matchen ganska bra, framför allt i andra halvlek. Vi fick längre anfall och hade stort bollinnehav. Första halvlek var mer jämn. Vi släppte till en chans bakåt i varje halvlek och det är godkänt. Vi hade några chanser där vi borde satt dit bollen. Trots allt är det en godkänd insats, men utan att vi är helt nöjda, säger Zvezdan Milosevic efter matchen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser