Annons

Familjevisning med workshop på museet

På söndag får alla familjer möjlighet att gå på en specialanpassad visning av fotoutställningen Black Mirror på Landskrona museum. Hela familjen är välkommen – både barn och vuxna i alla åldrar. Guide är museets bildpedagog Birgitta Liljequist.

Efter visningen blir det workshop i museets ateljé, Ateljé Nell. Där får deltagarna själva chansen att prova på olika trycktekniker.

Annons
 

I utställningen Black Mirror visas foton av fotografen Eric Antoine. Han är en fransk konstnär som valt den fotografiska våtkollodium-processen från 1800- talet som metod och uttryck i sitt bildskapande. Att handskas med de stora kamerorna och den lynniga kemiska processen kräver oändligt tålamod. Men som belöning blir resultatet så gott som perfekt.

Familjevisningen sker söndagen den 19/4 kl. 13.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser