Annons

Ny på jobbet, Peter Grims, fastighetschef

Landskrona församling har anställt Peter Grims som ny fastighetschef, med ansvar för cirka 20 fastigheter varav sju kyrkor.

När började du arbeta i Landskrona församling?
– Jag började den 23 mars.

Annons
 

Vilka är dina arbetsuppgifter?
– Att trivsel och skötsel av lokaler och fastigheter fungerar. Vi har cirka 20 fastigheter, därav sju kyrkor samt Borstahusens kapell.

Var har du arbetat tidigare?
– Som projektingenjör i Helsingborgs stad, på drift- och underhållsavdelningen.

Familj och bostadsort?
– Jag är gift och har två barn. Vi bor i Nyhamnsläge sedan drygt fyra år tillbaka. Tidigare bodde vi i Stockholm men vi trivs så bra att vi har bestämt oss för att stanna i Skåne.

Har du hunnit bilda dig någon uppfattning om församlingen och staden?
– Nej inte riktigt än men Landskrona verkar vara en fin liten stad och jag ser fram emot att upptäcka mer. Här finns otroligt vackra parker och många vackra och intressanta byggnader. Kollegerna i församlingen har gett mig ett jättevarmt mottagande och jag ser fram emot att arbeta här.

Vad gör du på din fritid?
-Renoverar mitt trasiga gamla 20-tals hus i Nyhamnsläge. Jag kommer nog att vara sysselsatt med detta livet ut. Sen tycker jag om god mat och dryck i glada vänners lag och att upptäcka trevliga platser på båda sidor av sundet.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser