Annons

Jonas Thern ska hjälpa BoIS med talanger

Jonas Thern var med i diskussionerna då BoIS var på jakt efter en ny tränare. Valet föll dock på Zvezdan Milosevic den gången. Men i fredags blev det klart att Den före detta landslagshjälten trots allt kommer att jobba med klubben.Tanken är att han ska göra en total översyn av ungdomsverksamheten och tillsammans med BoIS lägga en plan för hur man ska arbeta med talangutvecklingen på sikt. – I våra diskussioner har vi funnit att vi delar samma värderingar om hur man jobbar med talangutveckling för att uppnå bästa resultat. Att satsa på unga talanger och få dem att lyckas hela vägen till A-laget och bidra till sportsliga framgångar för att sedan kanske ta nästa steg i karriären har också varit ett signum för BoIS i våra bästa perioder. Vi vill med detta samarbete understryka vilken väg vi vill ta i framtiden och visa hur viktigt vi ser på vår talangutveckling, säger klubbchefen Patrik Johansson till BoIS hemsida. Översynen ska göras på sex månader och sedan är ambitionen att samarbetet ska fortsätta och att Jonas Thern ska ha en viktig roll i klubbens arbete med att fostra och utveckla spelare.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser